Parteneriat cu Raiffeisen Bank

Una din certitudinile aduse de recenta aderare a Romaniei la structurile Uniunii Europene este reprezentata de alocarea de fonduri structurale pentru sprijinirea procesului de integrare.

Existenta acestor fonduri destinate Romaniei nu garanteaza automat si folosirea lor. Complexitatea cerintelor de natura administrativa si birocratica, des invocata in cadrul a diferite argumentari, nu reprezinta o bariera reala in accesarea fondurilor structurale.

Mobilizarea si proactivitatea potentialilor beneficiari sunt de fapt elementele care determina dinamica gradului de absorbtie. Intentia noastra nu este de a sustine ca acest proces este facil. Experienta grupului Raiffeisen in spatiul central-est european arata ca lectiile au fost deja invatate, inregistrandu-se succese in domenii precum: valorificarea energiei, agricultura, industrie, mediu, cercetare-dezvoltare, turism, dezvoltarea resurselor umane.

Disponibilitatea institutiei noastre si a companiilor de consultanta cu care am incheiat deja acorduri de parteneriat se constituie intr-un produs dedicat accesarii fondurilor europene si care e cunoscut sub numele de Produs pentru Europa.

Parteneriate

Clientii nostri

Curs valutar