Parteneriat cu BCR

Ce impact poate avea asupra institutiei dvs. aderarea Romaniei la Uniunea Europeana?
Care sunt programele europene deschise participarii Romaniei?
La care dintre programele Uniunii Europene sau ale altor institutii financiare puteti sa inaintati o propunere de proiect si sa solicitati finantare?
Care sunt conditiile de eligibilitate in vederea solictarii unei finantari?
Ce pasi trebuie sa urmati pentru a avea posibilitatea de a solicita o finantare?
Care este cea mai buna structura si care sunt sunt cele mai potrivite produse bancare pentru proiectul dvs.?
Ce prevederi ale legislatiei privind achizitiile publice/contractelor comerciale trebuie avute in vedere in faza de implementare a proiectului?

Pentru a va raspunde la aceste intrebari si pentru a va sprijini in alegerea solutiei optime de finantare, BCR a infiintat structura EU Office BCR (cu reprezentare atat la nivelul centralei bancii, cat si la nivelul sucursalelor BCR din cele 8 regiuni de dezvoltare economico-sociala ale Romaniei), care colaboreaza permanent cu reteaua sa de consultanti recomandati.

EU Office BCR poate fi accesat pe adresa de web: www.bcr.ro.
In dorinta de a veni in intampinarea clientilor sai interesati in accesarea fondurilor europene EU Office BCR in cooperare cu reteaua sa de consultanti, oferă informatii privind institutiile europene, finantarile oferite în cadrul fondurilor structurale, schemele de finantare disponibile si mecanismele de implementare ale acestora.

EU Office BCR impreuna cu reteaua sa de consultanti, va sta alaturi pentru a va sprijini in implementarea proiectelor dvs. finantate din fonduri europene, atat prin informatii si consultanta, cat si produse si servicii dedicate nevoilor dvs.

EU Office BCR prin firmele de consultanta recomandate de banca, acorda asistenta pentru intocmirea cererilor de finantare si a documentatiei aferente accesarii finantarilor prin:

  • incadrarea proiectelor pentru finantare post-aderare în functie de criteriile de eligibilitate stabilite prin programele de finantare;
  • structurarea finantarii;
  • consultanta privind aspecte de mediu, achizitii etc. conform cerintelor finantatorilor si legislatiei romanesti in vigoare.


Parteneriate

Clientii nostri

Curs valutar